Teema: Länsivantaalaisin silmin

22.08. 2012

 

Vantaa tarvitsee uusia alueita ja uusia asukkaita, mutta haluan, että myös ”vanhoista” alueista ja asukkaista huolehditaan. Jo olemassa olevien asuinalueiden tiet ja rakennukset kaipaavat korjausta ja huolenpitoa, vanhoillakin alueilla on oltava julkisia tiloja (esim. kirjasto), joissa viettää aikaa ja tavata muita.

Vantaa on itä-länsi-suunnassa laaja kaupunki. On tärkeää, että valtuutetut asuisivat eri puolilla kaupunkia. Mikäli tulen valituksi, lupaan yrittää huolehtia siitä, että kaikissa päätöksissä ymmärrettäisiin ottaa huomioon myös päätöksen vaikutukset Länsi-Vantaalle, oli kyse mistä toimialasta tahansa.

Länsi-Vantaan joukkoliikenne ei voi rakentua ainoastaan raideliikenteelle, vaan myös kehäradan valmistumisen jälkeen täytyy olla riittävästi suoraa bussiliikennettä Helsinkiin. Junat ovat osoittautuneet liian epäluotettaviksi eivätkä kaikki matkustajat ole matkalla rautatieasemalle. Ruuhkamaksuja vastustan. Niitä ei tarvita kuin korkeintaan aivan Helsingin ydinkeskustassa. Joukkoliikenteen käyttämisen pitäisi olla niin edullista ja sujuvaa, että yksityisautoilu ei olisi enää houkuttelevaa.

Vihdintie pitää saada kuntoon! Asia ei kuulu valtuustolle, tiedän sen, vaan valtiolle, mutta kaupunki voisi edesauttaa asiaa. Katso lehtijuttuni kohdassa ”Kirjoituksia”

 

Tags

Lähetä kommentti

  • %s ei julkaista