Suosittelen Ullaa

Lisään tälle sivulle suosituksia, miksi olisin muiden mielestä hyvä kansanedustaja. Jos haluat suosittelusi näkyviin, lähetä se minulle ulla.kaukola[at]gmail.com

***********************************

Miksi Ulla?

Ullan teemat koulutuksesta eivät ole tuulesta temmattuja, koska hän on itse ammattikorkeakoulussa lehtorina. Hän näkee päivittäisessä työssään, miten koulutusleikkaukset ovat purreet ammattikorkeakouluopetukseen.

Valtteri Hellgren, Ullan oppilas

Ulla pistää itsensä likoon saadakseen aikaan parannuksia. Hän ei odota, että joku muu hoitaa asiat vaan tarttuu itse rohkeasti toimeen. Ystäväni on sitkeä puurtaja, joka määrätietoisesti toimii yhteisönsä hyväksi. Älykkäänä sanankäyttäjänä hän osaa toimia monenlaisten ihmisten kanssa.

Outi Heinonen

Ullan ystävä jo vuodesta 1983

 

Ulla – Ihmisen asialla

Olen tuntenut Ullan neljä vuotta. Olen vakuuttunut, että hänestä tulee hyvä kansanedustaja.  Ulla kuvaa leikillään, että on tähän mennessä saanut aikaan “neljä kirjaa, kolme lasta, kaksi liikenneympyrää ja yhdet katuvalot”. Seuraavaksi vuorossa on ensimmäinen kausi eduskunnassa.

Ulla on synnynnäinen kilpailija – oli kyse sitten hiihtolenkistä Vantaan metsissä, haukien virvelöinnistä Sysmässä, Hesarin kymmenestä kysymyksestä aamiaispöydässä tai Wordament -kännykkäpelistä ennen nukkumaan menoa.  Vaikka jäisikin toiseksi niin periksi Ulla ei anna.

Ulla puhuu sujuvasti paitsi etuperin, niin myös väärinpäin – niäpnirääv.  Kuitenkin ajatukset ja asenne ovat aina oikeinpäin. Kun ikäihminen tuli rollaattorilla kysymään, missä Myyrmannissa on Terveystalo, niin Ulla ei tyytynyt vain neuvomaan, vaan saattoi rouvan perille asti.  Kun kuntalainen tuli vaalitorilla valittamaan liikennejärjestelyistä, niin Ulla lähti saman tien katsomaan asian paikan päälle ja vei asian eteenpäin kaupungin virkamiehille. Ja seurasi, että asia korjaantui.

Ullan energia ja kyky saada aikaan toimivia ratkaisuja erilaisten ja eri mieltä olevien ihmisten kanssa ovat vahvuuksia, joilla on käyttöä myös valtakunnallisesti.

Ullasta tulee hyvä kansan edustaja – valtionainen 🙂

Jyrki Koskinen

puoliso, kriitikko ja kannustaja

 

Ulla on työtä pelkäämätön ja vastuunsa kantava opettaja. Hän tuntee ammattikorkeakoulukentän läpi koulutusalojen. Koulutuksen laatu, opetuksen kehittäminen ja opettajien työssäjaksaminen ovat tärkeitä asiakokonaisuuksia Ullalle.

Luottamusmiehenä Ulla on luotettava, oikeudenmukainen ja erinomainen neuvottelija. Toiminnallaan hän edistää solmittujen sopimusten noudattamista.  Ullalla on rohkeutta ottaa haasteelliset ja epämiellyttävätkin asiakokonaisuudet esille ja lisäksi hänellä on käsittämätön kyky nähdä asiakokonaisuudet nopeasti ja reagoida niihin.

Miksi haluan Ullan eduskuntaan?

Ulla tuntee opetus- ja ammattikorkeakoulukentän, hän on rohkea opettaja ja uskaltaa laittaa itsensä ”likoon” yhteisten tärkeiden asioiden puolesta ja ottaa kantaa kiperiin asioihin. Ihmisenä Ulla on reilu ja toiset huomioiva, hän perustelee kantansa huolella. Ullaa voi äänestää läpi puoluerajojen, sillä hän edustaa meitä kaikkia, niin opettajia, opiskelijoita kuin kuntalaisia. Tomera ja aikaansaapa nainen.

Hannele Moisander, sosiaali- ja terveysalan opettaja ja Ullan luottamusmieskollega

 

Olen seurannut Ullan työtä valtuustossa ja voin lämpimästi sanoa, että Ullasta tulisi erinomainen kansanedustaja. Ulla on määrätietoinen, hän perehtyy asioihin ja on taitava tekemään yhteistyötä sekä muiden puolueiden edustajien että virkamiesten kanssa. Ullalla on laajat verkostot sekä ammatillisesti että poliitikkona. Uskon vahvasti, että Ullalla on hyvät mahdollisuudet päästä läpi eduskuntavaaleissa.

Päivi Laakso, Vantaan kaupunginvaltuutettu

 

Olen oppinut tuntemaan Ullan asiantuntevana ja asioihin syvällisesti perehtyvänä ihmisenä. Ulla on aktiivinen kirjoittaja ja hän viestii ajan hermolla niin mielipidepalstoilla kuin sosiaalisessa mediassa. Ulla on sitoutunut koulutuksen ja sivistyksen edistämiseen ja ihailen hänen kunnianhimoaan puhua varsinkin 2. asteen opiskelijoiden oikeuksien puolesta. Ulla tekee luontevasti yhteistyötä yli puoluerajojen ja on parhaimmillaan kohdatessaan ihmisiä. Minulle on tärkeää myös se, että Ulla pitää luonnon ja ympäristön puolia sekä ajattelee myös nelijalkaisia ystäviämme. Ullasta tulee asiantunteva kansanedustaja!”

Tiina Vesa, lastentarhanopettaja