Sote-uudistus on mahdollisuus tehdä asiat paremmin kuin ennen

17.09. 2021

Vantaan Sanomat 22.9.2021:

Vantaan Sanomat 22.9.2021

Vantaan Sanomat lupasi pääkirjoituksessaan (15.9.) ”ottaa tavoitteekseen kertoa aluevaaleista ja hyvinvointialueen asioista kiinnostavasti ja selkeästi sekä aktivoida vantaalaisia äänestämään vaaleissa.” Tämä on loistava tavoite. Juuri nyt tarvitaan keskustelua ja uusia ideoita, sillä sote-uudistus on mahdollisuus tehdä asiat paremmin kuin ennen.

Vantaa-Kerava –hyvinvointialueen tulevilla päättäjillä on ratkaistavinaan kysymyksiä, jotka koskevat meistä jokaista: Kuinka pääsen nopeasti hoitoon? Kuinka minua hoitavat ihmiset jaksavat ja viihtyvät työssään? Kuinka huolehditaan siitä, ettei minua pompotella luukulta toiselle, vaan hoitoketju on toimiva ja katkeamaton?  

Tulevat päättäjät ovat paljon vartijoina. He ratkaisevat, kehitetäänkö omalääkärimallia, moniammatillista tiimityötä ja panostetaanko johtamiseen? He ratkaisevat, kuinka palveluita onnistutaan parantamaan.

Aluevaalit ovat paljon mielenkiintoisemmat kuin monet muut vaalit, sillä sote-uudistus on kaikkien aikojen mahdollisuus luoda uutta ja toisaalta luopua vanhoista rasitteista.

Osallistu keskusteluun. Äänestä, kerro, mitä tahdot.

Tags

% kommenttia to “Sote-uudistus on mahdollisuus tehdä asiat paremmin kuin ennen”

  1. Eeva Pitkänen

    Kyllä Vantaalaisten pitää äänestää Vantaalaista ehdokasta. Vantaalainen tietää Vantaan asioista enempi kuin Keravalainen.

    Vastaa

Lähetä kommentti

  • %s ei julkaista