Soini Korson torilla

24.03. 2019

SDP:n vaaliteltta Korsossa (24.3.) oli Sinisen tulevaisuuden teltan vieressä. Sinisten teltalle tuli ministeri Soini. Pian kuului valtaisa ryminä ja ryske. Seisoin aivan vieressä.

Kaksi isokokoista aseistettua turvamiestä kaatoi katuun suurikokoisen Soldiers of Odin- liiveihin pukeutuneen miehen, joka ilmeisesti yritti hyökätä Soinin kimppuun. Tilanne oli pelottava.

Tuomitsen hyökkäyksen Soinia kohtaan.

Timo Soini on valitettavasti ollut antamassa tukensa entisen puolueensa perussuomalaisten maahanmuuttovastaisuudelle. Sallinut aikanaan kaikki kannattajat vaalimenestyksen toivossa. Tässä on tulos. Entiset omat käyvät nyt hänen kimppuunsa.

En halua väkivaltaista Suomea. En halua eriarvoistuvaa Suomea. En halua, että omia huono-osaisiamme manipuloidaan vihaamaan maahanmuuttajataustaisia ihmisiä. Vihan lietsonnan on loputtava, eriarvoistavan politiikan on loputtava.

En hyväksy, että Teuvo Hakkaraisen maahanmuuttajavastaiset autoteippaukset ohitetaan hymyilyllä ja olankohautuksella.

Katsoin perussuomalaisten vaalivideon. Sen levittäminen on kehotus väkivaltaan – sairasta ja vaarallista. Vastenmielinen video. Sitäkään ei pidä ohittaa läpällä ja hymyillen, vaan sen levittäminen on tuomittava. Se ei ole parodiaa.

Olin vierailulla maahanmuuttajataustaisten suomalaisten tapaamisessa. Tapasin ihmisiä, jotka rakastavat Suomea, ovat työteliäitä ja pyrkivät omalla aktiivisuudellaan kohti parempaa elämää. Suomi kuuluu myös heille. Heidän ei pidä joutua pelkäämään omassa kotimaassaan.

Huhtikuun eduskuntavaalit ovat tärkeät vaalit. Ne eivät ole minkään yhden asian vaalit. Ne ovat vaalit suvaitsevan ja oikeudenmukaisen Suomen puolesta.

Käyttäkää ihmiset äänioikeuttanne paremman Suomen puolesta. Jaetaan hyvä kaikille, ei vain harvoille.

Lähetä kommentti

  • %s ei julkaista