Onko maailman onnellisin maa hylännyt lapsensa?

28.03. 2019

Vastikään paljastui aivan käsittämätön lasten hyväksikäyttörinki, jossa useat lapset ovat joutuneet raiskausten ja törkeän seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi. Lapsia on huumattu ja raiskattu jopa 10 tunnin ajan. Tekijöinä eivät ole ulkomaalaiset, vaan kunnollisina pidetyt kantasuomalaiset miehet. Sairasta.

Virallisen tilaston mukaan Suomessa tuli vuonna 2018 tietoon 1 363 lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, mikä on 16,7 % enemmän kuin edellisvuonna. Järkyttävää. Kuinka paljon on tapauksia, jotka pysyvät piilossa?

Viime vuoden loppupuolella uutisoitiin sokerideittailusta, jossa jopa alaikäiset tytöt myyvät itseään vanhemmille miehille saadakseen rahaa. Suomessa toimii kaksi sokerideittailusivustoa, joista toinen väittää suomalaiskäyttäjien määrän kasvaneen jo lähes 20 000 henkeen. Oman ruumiin myyminen jättää jäljen jokaiseen, erityisesti lapseen ja nuoreen.

Muutama viikko sitten kerrottiin Tikkurilan alueen 10-14 –vuotiaista lapsista, pääasiassa tytöistä, jotka käyttävät alkoholia, huumeita ja lääkkeitä. He ovat suuressa vaarassa joutua seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi.

Joka neljäs nuori ja lapsi kärsii mielenterveysongelmista.

Miksi Suomi, maailman onnellisin maa, on hylännyt lapsensa?

Tags

Lähetä kommentti

  • %s ei julkaista