Lähde mukaan eduskuntavaalikampanjaani!

11.10. 2022

Täytä lomake https://forms.gle/YHqgjc3XBNc2mhL5A ja lähde mukaan matkalleni kohti eduskuntaa.

Voit tukea vaalityötäni myös rahallisesti. Tilinumero on: FI37 1605 3500 0584 18 (Ulla Kaukola). Vaalityö on kallista: 300 eurolla saan yhden mainoksen Vantaan Sanomiin tai Länsiväylään, 50 eurolla ostettua mainosaikaa Fcebookiin.

Minulle politiikka on paljon enemmän kuin pelkät kokoukset. Se on erityisesti ihmisten kuuntelemista ja pientenkin asioiden viemistä eteenpäin, oikeudenmukaisuutta.

Olen ollut mukana Vantaan kuntapolitiikassa 10 vuotta. Ensimmäiset vaalini olivat kuntavaalit 28.10.2012. Muistan, kuinka juoksin ympäri lähialueita ja jaoin esitteitäni – ja todellakin juoksin, koska valmistauduin ensimmäiseen puolimaratoniini. Sain 281 ääntä ja tulin täydestä tuntemattomuudesta valituksi Vantaan valtuustoon. Vuosien myötä olen edennyt vastuunalaisiin tehtäviin Vantaan kaupunginhallitukseen ja Uudenmaan maakuntahallitukseen. Katso tarkempi CV:ni tästä.

Olen mielestäni aivan ”oikealla alalla”. Rakastan tätä työtä, jossa ei työaikoja tunneta ja jossa luottamus ja kannatus säännöllisin väliajoin punnitaan. Kun koen ja näen, että jokin epäkohta on korjattava, niin ryhdyn toimeen. Moni on kysynyt, millainen olen. Opiskelijoideni sanoin: ”jämäkkä, mutta lempeä”.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan eduskuntavaalikampanjani tukiryhmään. Tarvitsen apuasi esitteiden jaossa, somenäkyvyydessä, suosittelijana ja monissa muissa tehtävissä. Pienikin apu on tarpeen, myös rahallinen.

Jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä tässä hyvän tuulen kampanjassa, joka perustuu faktoihin, mutta jota tehdään iloisella mielellä pilke silmäkulmassa.

Lisätietoja: kampanjapäällikkö Teija Toivonen sposti: toivonenteijat@gmail.com tai ulla.eduskuntaan@gmail.com

Tags

Lähetä kommentti

  • %s ei julkaista