Valtuustoaloitteita koira-aitaus ja uudet bussipysäkit Vihdintielle

18.06. 2018

Meillä oli viimeinen valtuuston kokous ennen kesätaukoa. Käsittelyssä oli suuria asioita: resurssiviisauden tiekarttta, maapoliittiset linjaukset ja Tikkurilan uuden kirkon kaava. Ja sain vastauksen hajusteeton Vantaa -aloitteeseeni, mutta siitä kerroin jo aiemmassa blogissani.

Jätin kaksi valtuustoaloitetta – toisen uudesta koira-aitauksesta Lammaslammelle ja toisen Vihdintien bussipysäkkien uusimisesta välillä Rajatorpantie – kehä III.  Koira-aitausta ovat koiraihmiset toivoneet Hämevaaran ja Pähkiksen alueella.

Valtuustoaloite bussikatosten uusimiseksi Vihdintiellä välillä Rajatorpantie – kehä III

Vihdintien bussipysäkit välillä Rajatorpantie – kehä III ovat uusimisen tarpeessa. Helsingin puolella on ajanmukaiset bussikatokset, mutta Vantaan puolella ne ovat tuulahdus menneisyydestä. Vihdintie on yksi tärkeistä ulos- ja sisääntuloväylistä ja bussipysäkkienkin pitäisi olla ajanmukaiset. Vihdintie on yksi suurista sisääntuloväylistä. Yli 25 000 ajoneuvoa ajaa vuorokaudessa juuri välillä Rajatorpantie – kehä III. Ei ole yhdentekevää, millaisen kuvan annamme Vantaasta.

Valtuustoaloite koira-aitauksen saamiseksi Pähkinärinteeseen Lammaslammen lounaisosaan

Lounais-Vantaalta Lammaslammen läheisyydestä puuttuu koira-aitaus. Koiria on tullut alueelle runsaasti lisää väestönkasvun myötä.

Pähkinärinteessä on vanha koira-aitaus alueen pohjoisosassa, mutta se ei palvele etelä-Pähkinärinteessä tai Hämevaarassa asuvia koiraihmisiä. Lammaslampi on alueen ulkoilun keskus ja lammen rannalla olisi monia mahdollisia paikkoja koira-aitauksen rakentamiselle. Koira-aitaus vahvistaisi Lammaslammen aluetta ulkoilukeskuksena.  Me allekirjoittaneet kaupunginvaltuutetut kannatamme koira-aitauksen rakentamista Lammaslammen lounaisosaan.

 

 

2 Responses to “Valtuustoaloitteita koira-aitaus ja uudet bussipysäkit Vihdintielle”

  1. Liisa Arala

    Vihdintien bussikatos V2006 Askistontie, miksi se ei kuulu mukaan ainoa Vantaan puolella joka jäi huomioimatta. Aivan kamalan näköinen ja katto vuotaa keskeltä katosta!

    Vastaa

Lähetä kommentti

  • %s ei julkaista